26 Şubat 2016 Cuma

Pharmaton Kapsül Satın Al!

Pharmaton Kapsül ürününü Botanik Ecza satış merkezlerinden sipariş verebilirsiniz. Uzman Eczacınız Fidan Pesen danışmanlığında, sattığımız gıda destekleri ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Pharmaton Kapsül ne işe yarar?

Bu ürün bir besin desteğidir. Netlikle ilaç değildir.

Pharmaton Kapsül içeriği

Kalsiyum Hidrojen Fosfat (Kalsiyum), Soya Lesitin, C Vitamini (Askorbit Asit ), Ginseng G115 Pharmaton, Demir, E Vitamini, B3 Vitamini (Niasinamid), Manganez, Çinko, Bakır, A Vitamini, Etil Vanilin, B6 Vitamini, B2 Vitamini, B1 Vitamini, Renklendirici Kırmızı Demir Oksit, Renklendirici Siyah Demir Oksit, D Vitamini, B9 Vitamini (Folik Asit), Selenyum, B7 Vitamini (Biotin), B12 Vitamini

Pharmaton Kapsül nasıl kullanılır

Erişkinler: Günde 1 kapsül, tercihen sabah kahvaltısı esnasında alınır. 12 yaşından küçük çocuklarda kullanımı önerilmemektedir. Kapsüller çiğnenmeden bir miktar sıvı ile yutulmalıdır. Pharmaton kapsül yan etkileri ile ilgili uzmanlarımıza müracaat edebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Pharmaton 60 kapsül için memnun kaldığım bir siteyi sizlerle de paylaşmak istiyorum. Markafarma ile ben oldukça uygun fiyata ve hızlı kargo ile satın aldım. size de öneririm. teşekkürler.
    www.markafarma.com/pharmaton-60-kapsul

    YanıtlaSil

Yorumlarınız ile diğer kullanıcıların merak ettiklerine cevap olabilirsiniz!